Friday, July 4, 2008

Natasha Bedingfield - Pocketful Of Sunshine

Take me away
To better days
Take me away
A hiding place

Lähdin mökille. Pakkasin tavarat pieneen reppuun, laitoin sekaan suuren meikkilaukullisen lääkkeitä. Sitten suljin oven takanani ja jäin odottamaan, että sisko lapsineen hakisi minut pois täältä.

Päähänpistoni tuli yllättäen ja sellaisella voimalla, etten voinut estää sen toteutumista. Tuli sellainen tunne, että tarvitsin sitä. Minun oli päästävä pois, saatava karata, olla hetki yksin ja ajattelematta. Todellisuudessa en ollut yksin, mutta pääsinpähän eroon ahdistavista ajatuksista. Uitin kummipojan kanssa jalkoja vedessä, vahdin isompien lasten uimakäyttäytymistä, kannoin sylissäni nuorinta tyttöä, joka ei viihtynyt hetkeäkään lattialla. Lisäksi sovin isän kanssa Tallinnan matkasta ja yhteisestä illasta Vermossa. Kaikesta tuosta ilosta huolimatta lääkkeet tulivat tarpeeseen. En olisi selvinnyt ilman niitä.

Nyt olen jälleen kotona. Hetken. Neljän tunnin kuluttua matkaan takaisin mökille, tällä kertaa rakkaan kanssa. Ehdin nukkua täällä yhden yön ja sekin tuntui liialliselta. Pahoitteluni teille, kun olen nyt niin paljon poissa, etten ehdi kirjoittaa.

3 comments:

Anonymous said...

lepää oikein kunnolla ja nauti auringosta ja rauhasta ja miehesi seurasta <3

ysanne said...

nämäkin sanat oli ilo lukea, kuulla kuulumisiasi ja tietää, että olet siellä <3

nauti olostasi, yritä rentoutua. aurinkoa päiviisi.

hielo said...

Meille pääasia on että olet kunnossa ja voit olosuhteet huomioon ottaen hyvin :) Kirjoittelet sitten kun jaksat. Lepää nyt vain.